FRED gaat regelmatig op bezoek bij ondernemers!

Bekijk hier de bezoekjes!

Nieuws

    Ik kan weer rustig slapen!

    FACET accountants heeft een mooie oplossing, waarbij alles vastgelegd wordt in een Dossier. Dit noemen zij het ‘OASE-Dossier’, als afkorting van Overlijden, Arbeidsongeschikt, Stoppen met werken en Echtscheiding.

    De zomerdrukte is weer voorbij!

    De scholen zijn weer begonnen, de meeste mensen gaan weer aan het werk en mijn werknemers zijn ook weer terug van vakantie. De zomerdrukte is hiermee bij ons weer voorbij.

12

  
 

Nieuwsbrief

Meer informatie?

Ik word altijd heel goed geholpen door FACET! Bent u benieuwd naar wat FACET voor u kan betekenen? Vul vrijblijvend het contactformulier in en één van hun medewerkers neemt zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

© Copyright Top Media Groep 2018.