FRED gaat regelmatig op bezoek bij ondernemers!

Bekijk hier de bezoekjes!

Nieuws

  Tips & tricks voor jouw website

  Door de invoering van de AVG moet mijn website aangepast worden. Het liefst denk en praat ik niet over mijn website. Dat ding past gewoon niet bij me. Mijn problemen met de site blijken echter makkelijk op te lossen. Lees hieronder hoe…

  Met trots lanceer ik het FRED magazine.

  Ik wil graag mensen verbinden, dat is dan ook het doel van dit magazine. Ik stel u graag voor aan de volgende bedrijven wijnkoperij Cees van Noord, van Campenhout groep, Q Makelaars, Kwaasteniet aannemersbedrijf, Koffiepartners en Creatieve Koppen.

  Het Broodfonds als alternatief voor een AOV

  Het schijnt dat zo’n 70% van de ZZP’ers in Nederland geen AOV heeft, geen Arbeids Ongeschiktheids Verzekering dus. Het Broodfonds kan een alternatief zijn. Lees hieronder meer.

  Circulaire Economie

  Een aantal jaren geleden kwam ik Thirza tegen op een plaatselijke TEDx-bijeenkomst. Ze gaf toen een uiterst bevlogen presentatie over Circulaire Economie. Nu loop ik al wat langer mee en de tijd was er toen gewoon nog echt niet rijp voor, dacht ik. Maar indachtig Mahatma Gandhi: “First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.” wist ik dat haar tijd nog wel zou komen en daarom haar toen toch maar eens uitgenodigd voor een kop koffie om wat meer te weten te komen over het begrip Circulaire Economie.

  Blockchaintechnologie en mijn bedrijf

  “Hier, lees dit boek maar eens. Dan ben je snel op de hoogte van wat de blockchaintechnologie inhoudt en wat je er mee kunt doen.” Dat zei Daan vanmiddag naar aanleiding van een leuk gesprek dat we hadden over de enorme koerswijzigingen van de bitcoin. Hieronder een korte uiteenzetting van wat ik gelezen heb.

  Inzicht in mijn cijfers – 24/7 – kan dat?

  Tijdens mijn laatste bezoek aan FACET Accountants kwam ik Richard Verkerk, een van de data-analyse specialisten van FACET op de gang tegen

  Failliet of niet – bij FACET Accountants & Adviseurs met Dennis

  Vandaag zijn Dennis en ik naar FACET Accountants & Adviseurs gegaan om alles eens op een rijtje te zetten. Het was een goede afspraak waarbij in ieder geval het een en ander duidelijk is geworden.

  Personeel met schulden – heb ik die ook?

  Die financiële perikelen van Dennis houden me goed bezig. Ter voorbereiding van de afspraak heb ik nog kort telefonisch gesproken met mijn accountant bij FACET. Die wees me op een bijzonder interessant persbericht van onder andere het Nibud.

  Het nieuwe regeerakkoord: wat betekent dat voor mij?

  Deze week was het dan eindelijk zover. Na de langste formatieperiode ooit is er het regeerakkoord. De fracties van de vier regeringspartijen hebben de plannen nu ook goedgekeurd.

  Het starten van een bedrijf – gewoon even googlen toch?

  Een neef van me wil voor zichzelf beginnen en vroeg me om hulp bij het opstarten van zijn bedrijf. Op zich logisch dat hij bij mij als ervaren ondernemer aanklopte.

123

  
 

Nieuwsbrief

Meer informatie?

Ik word altijd heel goed geholpen door FACET! Bent u benieuwd naar wat FACET voor u kan betekenen? Vul vrijblijvend het contactformulier in en één van hun medewerkers neemt zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Contact opnemen