FRED gaat regelmatig op bezoek bij ondernemers!

Bekijk hier de bezoekjes!

Op bezoek bij Ultro International

Bij FACET Accountants kwam ik Pieter Sneep tegen van Ultro International. Hij nodigde mij uit om eens op de koffie te komen, aangezien hij al lange tijd klant is van FACET Accountants en graag zijn positieve ervaring met mij wilde delen.  

Onlangs was het dan zover; ik ging op bezoek bij Ultro International B.V., afgekort Ultro. Dit mooie bedrijf is actief in de signing industrie, waarbij zij de sigmakers ondersteunen. Ultro noemt zichzelf de stille kracht achter de signmaker. Dit zijn zij, omdat ze meer dan 5000 producten direct uit voorraad kunnen leveren, waarmee de signmaker direct aan de slag kan en altijd een passend product aan kan bieden bij zijn/haar klanten. 

Ik kreeg een rondleiding door het kantoor van Ultro, waar de orders en aanvragen binnenkomen, mocht een kijkje nemen op het dakterras met uitzicht over de Schiedamse havens! Op kantoor leerde ik Toine, Ilona, Jorg en Pieter kennen. Pieter begon 28 jaar geleden met Ultro en heeft dit uitgebouwd tot een van de grootste leveranciers in Nederland en België op het gebied van signing.

Ultro heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, vertelde Pieter mij. De klant van de signmaker weet vaak heel graag wat die wil, maar de signmaker weet soms niet precies wat hij/zij hiervoor moet bestellen. Op dat moment komt Ultro om de hoek kijken, want geeft Toine aan, bij elke order of aanvraag kunnen klanten onze hulp goed gebruiken. Door de vele aanvragen en orders die wij binnenkrijgen, weten we vaak snel wat de signmaker nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat de signmaker optimaal wordt geholpen en graag terugkeert bij ons.

Tegenwoordig is Ultro ook actief als leverancier van digitale signing. Dit zorgt ervoor dat Ultro een steeds breder aanbod krijgt op het gebied van signing. Pieter, Jorg, Ilona en Toine vertelde me stiekem dat ze zo’n grote voorraad aan producten hebben, dat ze soms zelf even moeten checken wat Ultro daadwerkelijk wel niet allemaal kan leveren.

Naast de mensen die bij Ultro keihard werken, hebben zij buiten nog zo’n 200.000 medewerkers vliegen. Dit zijn ‘Bijen’, een hobby van directeur Pieter Sneep. De Bij mag wel wat extra aandacht krijgen, aangezien ze een bedreigde diersoort aan het worden zijn.

Ik wens Ultro nog veel succes in de komende jaren en denk dat zij de perfecte oplossing hebben gecreëerd voor de signmaker. Jammer genoeg is deze onderneming niet in elke branche actief, aangezien iedereen de ongekende klantvriendelijkheid zal moeten ervaren van Ultro International en haar werknemers.

 

Nieuwsbrief

Meer informatie?

Ik word altijd heel goed geholpen door FACET! Bent u benieuwd naar wat FACET voor u kan betekenen? Vul vrijblijvend het contactformulier in en één van hun medewerkers neemt zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Contact opnemen