Jeroen vertelde mij dat het bedrijf dit jaar 36 jaar bestaat, het was 1980 toen Cees van Noord samen met zijn vrouw zich ging toeleggen op de import van wijn. Zijn liefde voor wijn mondde uit tot een kleinschalig bedrijf met een indrukwekkende en gigantisch groot assortiment met karaktervolle wijnen, rechtstreeks van de beste boeren, die hun weg vonden naar de horeca, goede wijnwinkels en de zakelijke markt.

Overname
En dit hebben wij uiteraard voortgezet. Na onze overname in 2006 hebben wij verder gewerkt aan het portfolio van Wijnkoperij Cees van Noord, steeds op zoek naar die éne wijn die het onderscheid maakt. Want onze toegevoegde waarde zit in het feit dat wij hebben geleerd om misschien via een conceptueel niveau naar een fles wijn te kijken en dus eerder vanuit de klanten denken dan vanuit een fles wijn.

Het woord Wijnkoperij, doet vaak vermoeden dat wij ook een winkel hebben en dus de consument bedienen. Maar de consument laten wij liever met rust want dan gaan wij concurreren met onze klanten.

Passie
Wijn is onze passie. Al meer dan 35 jaar delen wij die met de vele horeca- en wijnspeciaalzaken die wij mogen beleveren. Maar wat nog meer telt, is het succes dat onze klanten ermee hebben. Succes, waar wij graag aan bijdragen met een ruime keuze aan karaktervolle wijnen en een hoge servicegraad!

Want zo vinden wij, iedereen verdient goede wijn, zonder concessies.

Bedankt Jeroen, voor de heerlijke wijn en het goede gesprek. Tot snel!