FRED gaat regelmatig op bezoek bij ondernemers!

Bekijk hier de bezoekjes!

Nieuws

  Het LevenLangLerenKrediet

  De kogel is door de kerk, mijn echtgenote gaat weer studeren. Voor dergelijke personen blijkt er een heel aantrekkelijke kredietmogelijkheid te zijn. Misschien ook iets voor jou? Lees hieronder meer.

  Onbewust onbekwaam of hoe help je je medewerkers zich te ontwikkelen?

  Jij weet het natuurlijk ook: de kwaliteit van je mensen bepaalt voor een heel groot deel het succes van je organisatie. Maar hoe kun je je mensen helpen om zich te ontwikkelen? Lees hieronder meer.

  Veranderen niet omdat het kan maar omdat het moet – II

  Eerder schreef ik over de maandelijkse lunchbijeenkomst met Ernst, een oude studievriend van me. Ook mijn ontevredenheid als grootste klant van hem kwam aan de orde. Lees hieronder meer over het vervolg van het gesprek.

  Hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt

  Afgelopen weekend was het weer Dordt in Stoom. Een tweejaarlijks evenement met allerlei vormen van stoomapparaten. Ik had een plek op de eerste rang. Lees hieronder meer.

  Veranderen: niet omdat het kan maar omdat het moet!

  “Maar we doen toch al jaren op deze manier zaken?” brengt Ernst nog vertwijfeld ertegenin. “Ja joh, maar op deze manier gaan we niet nog jaren verder” zeg ik keihard.

  Schenken aan kinderen – over schenkbelasting en vrijstellingen.

  “Geld schenken aan mijn kinderen? Nu al? Waarom?” vraag ik mijn accountant bij FACET. “Nou ja,” antwoordt zij, “daar zijn verschillende goede redenen voor.” Lees hieronder meer over die goede redenen.

  Tips & tricks voor jouw website II

  Eerder schreef ik dat door de invoering van de AVG mijn website aangepast moest worden. En ook dat mijn website gewoon niet bij me paste. Gelukkig kon Arianne me hier makkelijk mee helpen!

  Anticyclisch investeren

  Ik zit nu in de fase dat ik steeds meer terugdenk aan wat ik vroeger heb gedaan, gelezen, geleerd enzovoort. Of dat komt doordat mijn oudste kind nu bijna 16 is en allerlei belangrijke beslissingen moet nemen waar ik vroeger ook mee geworsteld heb of dat het gewoon mijn eigen leeftijd is? Eigenlijk niet belangrijk, het is gewoon zo.

  Hoe kunnen je medewerkers jouw bedrijf helpen met social media?

  “Maar hoe doe jij dat dan binnen jouw bedrijf en met je medewerkers? Hoe pak je die social media in hemelsnaam aan?” Enigszins vertwijfeld stelde Robert me die vragen. Hieronder meer over mijn antwoord.

  Is de eerste indruk de belangrijkste?

  Je kent het cliché wel: je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. Of een tweede, derde, vierde …. laatste. Ook als bedrijf. Daar moet je ook in je bedrijfsvoering rekening mee houden. Lees hieronder meer over mijn ervaringen.

123

Nieuwsbrief

Meer informatie?

Ik word altijd heel goed geholpen door FACET! Bent u benieuwd naar wat FACET voor u kan betekenen? Vul vrijblijvend het contactformulier in en één van hun medewerkers neemt zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Contact opnemen