FRED gaat regelmatig op bezoek bij ondernemers!

Bekijk hier de bezoekjes!

Nieuws

  Op bezoek bij Ultro International

  Bij FACET Accountants kwam ik Pieter Sneep tegen van Ultro International. Hij nodigde mij uit om eens op de koffie te komen, aangezien hij al lange tijd klant is van FACET Accountants en graag zijn positieve ervaring met mij wilde delen.

  De Brexit Impact Scan – kijk er toch maar eens naar!

  Ik doe geen zaken met Groot-Brittannië dus is die hele Brexit niet relevant voor mij. Logisch gedacht. Maar wel heel erg fout.

  Zomers weer en de beurs staat weer op recordhoogte!

  Het is al wekenlang warm weer. Heerlijk toch? En de beurs staat op het hoogste punt sinds 2001. Fantastisch toch?

  Positieve psychologie: focus op het goede in plaats van op het zwakke!

  Tijdens mijn zoektocht naar interessante en bruikbare concepten voor mijn bedrijf kwam ik de term ‘positieve psychologie’ tegen. Zeker ook bruikbaar voor jou!

  Gamification: wat is het en wat kan ik er mee in mijn bedrijf?

  Ik kwam een term tegen die ik niet kende: gamification. Blijkt het een super interessant concept te zijn voor onder andere bedrijfsvoering. Lees hieronder meer.

  Marketing automation

  Hoge klanttevredenheid zorgt voor 50% meer omzet. Ja dûhhuh, is mijn eerste reactie als ik de titel van dit onderzoek van KPMG lees. Logisch toch? Of niet?

  Hoe een (potentiële) klant naar jouw website kijkt

  De wasmachine is kapot thuis. Heel lastig. Maar ook lastig om geschikte info te vinden op websites. Zo moeilijk kan het allemaal niet zijn? Toch?!

  Het LevenLangLerenKrediet

  De kogel is door de kerk, mijn echtgenote gaat weer studeren. Voor dergelijke personen blijkt er een heel aantrekkelijke kredietmogelijkheid te zijn. Misschien ook iets voor jou? Lees hieronder meer.

  Onbewust onbekwaam of hoe help je je medewerkers zich te ontwikkelen?

  Jij weet het natuurlijk ook: de kwaliteit van je mensen bepaalt voor een heel groot deel het succes van je organisatie. Maar hoe kun je je mensen helpen om zich te ontwikkelen? Lees hieronder meer.

  Veranderen niet omdat het kan maar omdat het moet – II

  Eerder schreef ik over de maandelijkse lunchbijeenkomst met Ernst, een oude studievriend van me. Ook mijn ontevredenheid als grootste klant van hem kwam aan de orde. Lees hieronder meer over het vervolg van het gesprek.

1234

Nieuwsbrief

Meer informatie?

Ik word altijd heel goed geholpen door FACET! Bent u benieuwd naar wat FACET voor u kan betekenen? Vul vrijblijvend het contactformulier in en één van hun medewerkers neemt zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Contact opnemen