FRED gaat regelmatig op bezoek bij ondernemers!

Bekijk hier de bezoekjes!

Nieuws

  Hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt

  Afgelopen weekend was het weer Dordt in Stoom. Een tweejaarlijks evenement met allerlei vormen van stoomapparaten. Ik had een plek op de eerste rang. Lees hieronder meer.

  Veranderen: niet omdat het kan maar omdat het moet!

  “Maar we doen toch al jaren op deze manier zaken?” brengt Ernst nog vertwijfeld ertegenin. “Ja joh, maar op deze manier gaan we niet nog jaren verder” zeg ik keihard.

  Schenken aan kinderen – over schenkbelasting en vrijstellingen.

  “Geld schenken aan mijn kinderen? Nu al? Waarom?” vraag ik mijn accountant bij FACET. “Nou ja,” antwoordt zij, “daar zijn verschillende goede redenen voor.” Lees hieronder meer over die goede redenen.

  Tips & tricks voor jouw website II

  Eerder schreef ik dat door de invoering van de AVG mijn website aangepast moest worden. En ook dat mijn website gewoon niet bij me paste. Gelukkig kon Arianne me hier makkelijk mee helpen!

  Anticyclisch investeren

  Ik zit nu in de fase dat ik steeds meer terugdenk aan wat ik vroeger heb gedaan, gelezen, geleerd enzovoort. Of dat komt doordat mijn oudste kind nu bijna 16 is en allerlei belangrijke beslissingen moet nemen waar ik vroeger ook mee geworsteld heb of dat het gewoon mijn eigen leeftijd is? Eigenlijk niet belangrijk, het is gewoon zo.

  Hoe kunnen je medewerkers jouw bedrijf helpen met social media?

  “Maar hoe doe jij dat dan binnen jouw bedrijf en met je medewerkers? Hoe pak je die social media in hemelsnaam aan?” Enigszins vertwijfeld stelde Robert me die vragen. Hieronder meer over mijn antwoord.

  Is de eerste indruk de belangrijkste?

  Je kent het cliché wel: je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. Of een tweede, derde, vierde …. laatste. Ook als bedrijf. Daar moet je ook in je bedrijfsvoering rekening mee houden. Lees hieronder meer over mijn ervaringen.

  Tips & tricks voor jouw website

  Door de invoering van de AVG moet mijn website aangepast worden. Het liefst denk en praat ik niet over mijn website. Dat ding past gewoon niet bij me. Mijn problemen met de site blijken echter makkelijk op te lossen. Lees hieronder hoe…

  Met trots lanceer ik het FRED magazine.

  Ik wil graag mensen verbinden, dat is dan ook het doel van dit magazine. Ik stel u graag voor aan de volgende bedrijven wijnkoperij Cees van Noord, van Campenhout groep, Q Makelaars, Kwaasteniet aannemersbedrijf, Koffiepartners en Creatieve Koppen.

  Het Broodfonds als alternatief voor een AOV

  Het schijnt dat zo’n 70% van de ZZP’ers in Nederland geen AOV heeft, geen Arbeids Ongeschiktheids Verzekering dus. Het Broodfonds kan een alternatief zijn. Lees hieronder meer.

1234

Nieuwsbrief

Meer informatie?

Ik word altijd heel goed geholpen door FACET! Bent u benieuwd naar wat FACET voor u kan betekenen? Vul vrijblijvend het contactformulier in en één van hun medewerkers neemt zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Contact opnemen