FRED gaat regelmatig op bezoek bij ondernemers!

Bekijk hier de bezoekjes!

Nieuws

  Circulaire Economie

  Een aantal jaren geleden kwam ik Thirza tegen op een plaatselijke TEDx-bijeenkomst. Ze gaf toen een uiterst bevlogen presentatie over Circulaire Economie. Nu loop ik al wat langer mee en de tijd was er toen gewoon nog echt niet rijp voor, dacht ik. Maar indachtig Mahatma Gandhi: “First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.” wist ik dat haar tijd nog wel zou komen en daarom haar toen toch maar eens uitgenodigd voor een kop koffie om wat meer te weten te komen over het begrip Circulaire Economie.

  Blockchaintechnologie en mijn bedrijf

  “Hier, lees dit boek maar eens. Dan ben je snel op de hoogte van wat de blockchaintechnologie inhoudt en wat je er mee kunt doen.” Dat zei Daan vanmiddag naar aanleiding van een leuk gesprek dat we hadden over de enorme koerswijzigingen van de bitcoin. Hieronder een korte uiteenzetting van wat ik gelezen heb.

  Inzicht in mijn cijfers – 24/7 – kan dat?

  Tijdens mijn laatste bezoek aan FACET Accountants kwam ik Richard Verkerk, een van de data-analyse specialisten van FACET op de gang tegen

  Failliet of niet – bij FACET Accountants & Adviseurs met Dennis

  Vandaag zijn Dennis en ik naar FACET Accountants & Adviseurs gegaan om alles eens op een rijtje te zetten. Het was een goede afspraak waarbij in ieder geval het een en ander duidelijk is geworden.

  Personeel met schulden – heb ik die ook?

  Die financiële perikelen van Dennis houden me goed bezig. Ter voorbereiding van de afspraak heb ik nog kort telefonisch gesproken met mijn accountant bij FACET. Die wees me op een bijzonder interessant persbericht van onder andere het Nibud.

  Het nieuwe regeerakkoord: wat betekent dat voor mij?

  Deze week was het dan eindelijk zover. Na de langste formatieperiode ooit is er het regeerakkoord. De fracties van de vier regeringspartijen hebben de plannen nu ook goedgekeurd.

  Het starten van een bedrijf – gewoon even googlen toch?

  Een neef van me wil voor zichzelf beginnen en vroeg me om hulp bij het opstarten van zijn bedrijf. Op zich logisch dat hij bij mij als ervaren ondernemer aanklopte.

  Mijn bedrijf en internet: wat moet ik er mee?

  Een van mijn medewerksters heeft een nieuwe keuken gekocht. Via een webshop. Mijn eerste reactie was dat ik dat zelf nooit zou doen.

  Failliet of niet?

  “Zo en nu ga jij mij eens vertellen wat er aan de hand is!” zei ik tegen Dennis, één van mijn beste vrienden terwijl ik hard op de tafel sloeg. Inderdaad niet de beste manier om een goed gesprek te beginnen..

  Failliet of niet – en wat nu?

  Goeiedag zeg, dat is hard aangekomen. Ik ben nu al dagen van slag na dat laatste vreselijke gesprek met Dennis. Wel een afspraak – over 3 dagen al – gemaakt met mijn accountant bij FACET..

1234

Nieuwsbrief

Meer informatie?

Ik word altijd heel goed geholpen door FACET! Bent u benieuwd naar wat FACET voor u kan betekenen? Vul vrijblijvend het contactformulier in en één van hun medewerkers neemt zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Contact opnemen