FRED gaat regelmatig op bezoek bij ondernemers!

Bekijk hier de bezoekjes!

Bezoeken

  Op bezoek bij Ultro International

  Bij FACET Accountants kwam ik Pieter Sneep tegen van Ultro International. Hij nodigde mij uit om eens op de koffie te komen, aangezien hij al lange tijd klant is van FACET Accountants en graag zijn positieve ervaring met mij wilde delen.  

  Op bezoek bij Q Makelaars! 

  Recent was ik op bezoek bij Richard den Buitelaar van Q Makelaars. Richard heeft mij meer verteld over zijn onderneming en over de woningmarkt.

  Op bezoek bij Wijnkoperij Cees van Noord

  Ik ben langs geweest bij Jeroen van Kaam, die nu sinds 10 jaar eigenaar is van Wijnkoperij Cees van Noord.

  Op bezoek bij Creatieve Koppen. ‘’Regisseurs van vernieuwing’’

  Ik ben op bezoek geweest bij Steven Kop, eigenaar van het Rotterdamse bedrijf Creatieve Koppen. Zij zijn gevestigd in de inspirerende Van Nelle Fabriek.

  Op bezoek bij de Kwaasteniet aannemersbedrijf

  Via FACET Accountants werd ik gewezen op de veranderende markt en hoe andere bedrijven daar mee om gaan. Zodoende vertelde FACET mij over ‘de Kwaasteniet’ een aannemersbedrijf, gevestigd in Dordrecht. Een aannemersbedrijf dat van huis uit bekend staat als een vooruitstrevende onderhoud- en beheerspecialist, die uitblinkt in degelijkheid en vakmanschap.

1

Nieuwsbrief

Meer informatie?

Ik word altijd heel goed geholpen door FACET! Bent u benieuwd naar wat FACET voor u kan betekenen? Vul vrijblijvend het contactformulier in en één van hun medewerkers neemt zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Contact opnemen