FRED gaat regelmatig op bezoek bij ondernemers!

Bekijk hier de bezoekjes!

Creatieve Koppen

De wereld verandert. Bedrijven hebben de keuze om mee te gaan of te blijven doen wat men altijd al doet.

Creatieve Koppen is een innovatiebureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en realiseren van innovatie. 

Regisseurs van vernieuwing

Wij zijn regisseurs van vernieuwing. Hier ligt onze passie en expertise. Alles wat wij doen, is gebaseerd op het laatste wetenschappelijke onderzoek over het vernieuwing, het brein, organisatiepsychologie gecombineerd met onze praktijkervaring. Ons doel is om onze opdrachtgevers te helpen hun doel te bereiken door mensen in beweging te brengen naar een beter resultaat. Dit doel bereiken wij met resultaatgerichte diensten en aantrekkelijke producten.

Samenwerking

Innoveren en vernieuwen doe je samen met alle medewerkers, klanten en partners. Alles wat wij doen, is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en onze eigen ervaringen en experimenten. We baseren onze aanpak op menselijk en organisatorisch vlak. Op deze manier helpen we bedrijven echt te groeien door samen vette concepten te bedenken en te realiseren.

Meer weten over innovatie. 

Neem dan contact op via:

Telefoon: 084 – 870 1333

Email: info@creatievekoppen.nl

 

   

Meer informatie?

Ik word altijd heel goed geholpen door FACET! Bent u benieuwd naar wat FACET voor u kan betekenen? Vul vrijblijvend het contactformulier in en één van hun medewerkers neemt zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Contact opnemen